Dobrodošli!

Ministarstvo turizma posebnu važnost pridaje održivom razvoju hrvatskog turizma, što je vidljivo iz brojnih dosadašnjih aktivnosti i programa na području cijele Hrvatske, uz osobito poštivanje i očuvanje resursa, kako prirodnih tako i kulturnih, te razvoja koji stvara dobrobit i blagostanje cjelokupnome društvu.

Tijekom međunarodne suradnje, Ministarstvo je surađivalo s mnogim organizacijama i udrugama koje svoju djelatnost vežu upravo uz održivi i odgovorni turizam, te smo uvidjeli potrebu za poboljšanjem informiranja hrvatske, posebno turističke, javnosti o temama iz ovog područja... više »

Dobrodošli!
Dobrodošli!
Dobrodošli!
Dobrodošli!

12.2.2019 16:22:00
Sve više turista u Ninu uživa u promatranju ptica

Nin je EDEN destinacija – europska destinacija izvrsnosti i ninsko područje predstavlja posebno vrijedno stanište za ptice močvarice i očuvani okoliš.


Više »

8.2.2019 11:11:00
U Istri počinje gradnja biciklističke infrastrukture

U narednih sedam godina, u Istri se planiraju ulaganja od 256,3 milijuna kuna, a najviše za izgradnju biciklističke infrastrukture.


Više »

Međunarodni kutak

Hrvatski je portal o održivome turizmu namijenjen prije svega zainteresiranim hrvatskim dionicima s namjerom informiranja o raznim aspektima održivoga i odgovornog turizma u našoj zemlji. Međutim, portal će ujedno predstavljati mjesto gdje je moguće pronaći informacije i zanimljivosti o: