Nova stranica u izradi.

Village for All (V4A)

Village for All je tvrtka specijalizirana za pristupačni turizam te pomaže javnim i privatnim tijelima, udrugama i tvrtkama u svim aktivnostima koje se odnose na razvoj i vođenje kampova prilagođenih osobama s posebnim potrebama. Tvrtka je osmislila i upravlja međunarodnom oznakom, certifikatom V4A. Village for all V4A je projekt certificiranja i prilagodbe sadržaja i usluga turističkih kampova osobama s posebnim potrebama. Riječ je o trenutno najprestižnijem certifikatu takve vrste u Europi.
 
Certificiranje kampova se odvija na način da se ne forsira provedba hitnih investicija radi prilagodbe, već se dobitnicima certifikata proslijedi plan poboljšanja, koji se može implementirati u bilo kojem trenutku. Nositelji međunarodnog znaka kvalitete koriste promocijski kanal http://www.V4A.it, a kampovi dobivaju i posebnu oznaku u renomiranom vodiču ADAC, najvećem njemačkom i europskom auto klubu, čiji se vodiči kampova visoko cijene. Projekt se provodi uz potporu Ministarstva turizma, na temelju terenskog obilaska kampova.
 
Zasad je u Hrvatskoj pet nositelja ovog certifikata, a riječ je o kampovima Čikat, Njivice, Solaris Naturist, Stoja i Zablaće.