Usluge tvrtke Upgrade Energy i natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisao je Javni natječaj za sufinanciranje energetske obnove višestambenih zgrada, odnosno za postavljanje sustava za korištenje obnovljivih izvora energije, na koji se mogu prijaviti i postojeći objekti turističkog sektora. Naime radi se o ugradnji sustava za proizvodnju električne, toplinske, rashladne te toplinske i rashladne energije na hotelima, u kampovima i drugim vrstama ugostiteljskih i turističkih objekata namijenjenih smještaju. Fond će do kraja godine (ili do iskorištenja raspoloživih sredstava) dodjeljivati subvencije trgovačkim društvima, zadrugama, trgovcima pojedincima, fizičkim osobama (obrtnicima) i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (OPG).

Usluge montaže ovakvih projekata provodi tvrtka Upgrade Energy iz Šibenika (sjedište u Belgiji), specijalizirana za financiranje, savjetovanje, planiranje, montažu i održavanje sustava obnovljivih izvora energije.

Sve dodatne informacije možete pronaći na stranicama Fonda i tvrtke Upgrade Energy, ili se direktno obratiti osobi zaduženoj za Republiku Hrvatsku, gospodinu Martinu Krstiću, na martin@upgrade-energy.com ili pozivom na broj 091-580-3731.
 
Detaljnije na: http://www.croenergo.eu/Usluge-tvrtke-Upgrade-Energy-i-natjecaj-FZOEU-a-Savrsena-kombinacija-za-ugradnju-sustava-za-koristenje-OIE-na-postojecim-gradjevinama-u-turistickom-sektoru-28166.aspx