Nova stranica u izradi.

Dobrodošli

S udrugom civilnoga društva ECOTRANS, uključili smo se u projekt FAST-LAIN (Further Action on Sustainable Tourism - Learning Area Innovation Networks), kao jedan od sedam partnera u zadaći inovativnog pristupa širenju područja znanja o održivom turizmu.

Krenuli smo u prikupljanje raznolikih vrijednih podataka, koje ćemo ovako učiniti dostupnima svim zainteresiranim za razvoj odgovornog i održivog turizma,kroz primjere dobre prakse, propise, zakone, certifikate, nagrade, pa i projekte, te izravni ulaz na europski portal DestiNet (www.destinet.eu), na kojem će se objavljivati informacije svih hrvatskih sudionika u projektu.

U stvaranje ovog portala uključeni su brojni predstavnici tijela javne vlasti, strukovnih udruga, udruga civilnoga društva, akademske zajednice kao i međunarodnih organizacija prisutnih u Hrvatskoj. Projekt hrvatskog portala o održivome turizmu je otvoren, te pozivamo sve koji mogu doprinijeti njegovu razvoju da nam se priključe i šalju zanimljive informacije, stručne radove, primjere dobre prakse, pa i video materijale.

Razvijajte svoje proizvode i turistička odredišta poštujući održivost i slijedite najbolje primjere iz prakse; budite odgovoran putnik i turist!