Dobrodošli!

Ministarstvo turizma posebnu važnost pridaje održivom razvoju hrvatskog turizma, što je vidljivo iz brojnih dosadašnjih aktivnosti i programa na području cijele Hrvatske, uz osobito poštivanje i očuvanje resursa, kako prirodnih tako i kulturnih, te razvoja koji stvara dobrobit i blagostanje cjelokupnome društvu.

Tijekom međunarodne suradnje, Ministarstvo je surađivalo s mnogim organizacijama i udrugama koje svoju djelatnost vežu upravo uz održivi i odgovorni turizam, te smo uvidjeli potrebu za poboljšanjem informiranja hrvatske, posebno turističke, javnosti o temama iz ovog područja... više »

Dobrodošli!
Dobrodošli!
Dobrodošli!

30.5.2016 13:37:00
Otvaranje novog Info centra Crkvine

U subotu 28. svibnja 2016. otvoren je novi Info centar Crkvine, u Ornitološkom rezervatu kod ulaza na drvenu poučnu stazu “Ptice Vranskog jezera”.


Više »

24.5.2016 14:20:00
Rast odgovornog turizma prema CREST-u

Centar za odgovorno putovanje (CREST) u svom godišnjem izvještaju navodi kako rast odgovornog turizma nadmašuje rast turizma u cjelini. 


Više »

Međunarodni kutak

Hrvatski je portal o održivome turizmu namijenjen prije svega zainteresiranim hrvatskim dionicima s namjerom informiranja o raznim aspektima održivoga i odgovornog turizma u našoj zemlji. Međutim, portal će ujedno predstavljati mjesto gdje je moguće pronaći informacije i zanimljivosti o: