Dobrodošli!

Ministarstvo turizma posebnu važnost pridaje održivom razvoju hrvatskog turizma, što je vidljivo iz brojnih dosadašnjih aktivnosti i programa na području cijele Hrvatske, uz osobito poštivanje i očuvanje resursa, kako prirodnih tako i kulturnih, te razvoja koji stvara dobrobit i blagostanje cjelokupnome društvu.

Tijekom međunarodne suradnje, Ministarstvo je surađivalo s mnogim organizacijama i udrugama koje svoju djelatnost vežu upravo uz održivi i odgovorni turizam, te smo uvidjeli potrebu za poboljšanjem informiranja hrvatske, posebno turističke, javnosti o temama iz ovog područja... više »

Dobrodošli!
Dobrodošli!
Dobrodošli!

29.9.2016 16:18:00
Nova staza za posjetitelje u Nacionalnom parku Risnjak

U sklopu projekta PARCS, u Nacionalnom parku Risnjak je 29. rujna otvorena nova staza za posjetitelje. 


Više »

28.9.2016 16:16:00
Šest hrvatskih odredišta među 100 održivih svjetskih destinacija

U Ljubljani je na Svjetski dan turizma, 27. rujna 2016. godine, otvorena dvodnevna konferencija Global Green Destination Day


Više »

Međunarodni kutak

Hrvatski je portal o održivome turizmu namijenjen prije svega zainteresiranim hrvatskim dionicima s namjerom informiranja o raznim aspektima održivoga i odgovornog turizma u našoj zemlji. Međutim, portal će ujedno predstavljati mjesto gdje je moguće pronaći informacije i zanimljivosti o: