Dobrodošli!

Ministarstvo turizma posebnu važnost pridaje održivom razvoju hrvatskog turizma, što je vidljivo iz brojnih dosadašnjih aktivnosti i programa na području cijele Hrvatske, uz osobito poštivanje i očuvanje resursa, kako prirodnih tako i kulturnih, te razvoja koji stvara dobrobit i blagostanje cjelokupnome društvu.

Tijekom međunarodne suradnje, Ministarstvo je surađivalo s mnogim organizacijama i udrugama koje svoju djelatnost vežu upravo uz održivi i odgovorni turizam, te smo uvidjeli potrebu za poboljšanjem informiranja hrvatske, posebno turističke, javnosti o temama iz ovog područja... više »

Dobrodošli!
Dobrodošli!
Dobrodošli!

13.10.2016 8:38:00
Predstavljen kulturno turistički projekt „Upoznaj Bergmane“

Ispred rudnika Sveta Barbara pokraj Samobora, 8. listopada 2016., predstavljen je projekt „Upoznaj Bergmane“. 


Više »

7.10.2016 14:12:00
U zagrebačkim lokalima postavljene kosine za osobe s invaliditetom

Na inicijativu agencije TravAbled, uz podršku Grada Zagreba i turističke zajednice, u zagrebačkim ulicama Jurišićeva i Tkalčićeva, postavljeno je 40-ak kosina ispred lokala, za lakši ulazak osoba s invaliditetom. 


Više »

Međunarodni kutak

Hrvatski je portal o održivome turizmu namijenjen prije svega zainteresiranim hrvatskim dionicima s namjerom informiranja o raznim aspektima održivoga i odgovornog turizma u našoj zemlji. Međutim, portal će ujedno predstavljati mjesto gdje je moguće pronaći informacije i zanimljivosti o: