Dobrodošli!

Ministarstvo turizma posebnu važnost pridaje održivom razvoju hrvatskog turizma, što je vidljivo iz brojnih dosadašnjih aktivnosti i programa na području cijele Hrvatske, uz osobito poštivanje i očuvanje resursa, kako prirodnih tako i kulturnih, te razvoja koji stvara dobrobit i blagostanje cjelokupnome društvu.

Tijekom međunarodne suradnje, Ministarstvo je surađivalo s mnogim organizacijama i udrugama koje svoju djelatnost vežu upravo uz održivi i odgovorni turizam, te smo uvidjeli potrebu za poboljšanjem informiranja hrvatske, posebno turističke, javnosti o temama iz ovog područja... više »

Dobrodošli!
Dobrodošli!
Dobrodošli!
Dobrodošli!

10.8.2017 16:34:00
Tri nove rute u mobilnoj aplikaciji Zagreb Be There

Popularna besplatna aplikacija Zagreb Be There ovog je ljeta osvježila svoje preporuke kroz tri nove rute.Više »

10.8.2017 16:12:00
Crobbiton: Kućice za hobite "niknule" u Kampu Velebit

U Baškim Oštarijama na Velebitu osmišljene su Crobbiton kućice, odnosno kućice za hobite inspirirane knjigom Gospodar prstenova. 


Više »

Međunarodni kutak

Hrvatski je portal o održivome turizmu namijenjen prije svega zainteresiranim hrvatskim dionicima s namjerom informiranja o raznim aspektima održivoga i odgovornog turizma u našoj zemlji. Međutim, portal će ujedno predstavljati mjesto gdje je moguće pronaći informacije i zanimljivosti o: