Dobrodošli!

Ministarstvo turizma posebnu važnost pridaje održivom razvoju hrvatskog turizma, što je vidljivo iz brojnih dosadašnjih aktivnosti i programa na području cijele Hrvatske, uz osobito poštivanje i očuvanje resursa, kako prirodnih tako i kulturnih, te razvoja koji stvara dobrobit i blagostanje cjelokupnome društvu.

Tijekom međunarodne suradnje, Ministarstvo je surađivalo s mnogim organizacijama i udrugama koje svoju djelatnost vežu upravo uz održivi i odgovorni turizam, te smo uvidjeli potrebu za poboljšanjem informiranja hrvatske, posebno turističke, javnosti o temama iz ovog područja... više »

Dobrodošli!
Dobrodošli!
Dobrodošli!

8.2.2016 9:34:00
Završna konferencija projekta EX.PO AUS/0037 – „EXtension of POtentiality of Adriatic Unesco Sites“

U Dubrovniku je, 2. i 3. veljače 2016. godine, održana završna konferencija projekta EX.PO AUS/0037 – „EXtension of POtentiality of Adriatic Unesco Sites“.
 


Više »

5.2.2016 12:26:00
Projekt HERA i kulturno turistička ruta „Putevima Frankopana“

Predstavljen europski HERA Adriatic projekt te u sklopu njega kulturno-turistička ruta Primorsko-goranske županije „Putevima Frankopana“.


Više »

Međunarodni kutak

Hrvatski je portal o održivome turizmu namijenjen prije svega zainteresiranim hrvatskim dionicima s namjerom informiranja o raznim aspektima održivoga i odgovornog turizma u našoj zemlji. Međutim, portal će ujedno predstavljati mjesto gdje je moguće pronaći informacije i zanimljivosti o: