Dobrodošli!

Ministarstvo turizma posebnu važnost pridaje održivom razvoju hrvatskog turizma, što je vidljivo iz brojnih dosadašnjih aktivnosti i programa na području cijele Hrvatske, uz osobito poštivanje i očuvanje resursa, kako prirodnih tako i kulturnih, te razvoja koji stvara dobrobit i blagostanje cjelokupnome društvu.

Tijekom međunarodne suradnje, Ministarstvo je surađivalo s mnogim organizacijama i udrugama koje svoju djelatnost vežu upravo uz održivi i odgovorni turizam, te smo uvidjeli potrebu za poboljšanjem informiranja hrvatske, posebno turističke, javnosti o temama iz ovog područja... više »

Dobrodošli!
Dobrodošli!
Dobrodošli!

30.11.2016 12:12:00
Dodijeljene oznake kvalitete „Hrvatski otočni proizvod“

U Malom Lošinju je, 25. i 26. studenog 2016. godine, održana deseta po redu dodjela oznake kvalitete „Hrvatski otočni proizvod“. 


Više »

30.11.2016 8:39:00
Otvoren posjetiteljski centar kulturne rute „Putovima Frankopana“ u Kraljevici

U Kraljevici je 18. studenoga 2016. otvoren posjetiteljski centar kulturne rute „Putovima Frankopana“ inspiriran ostavštinom slavne hrvatske obitelji Frankopan. 


Više »

Međunarodni kutak

Hrvatski je portal o održivome turizmu namijenjen prije svega zainteresiranim hrvatskim dionicima s namjerom informiranja o raznim aspektima održivoga i odgovornog turizma u našoj zemlji. Međutim, portal će ujedno predstavljati mjesto gdje je moguće pronaći informacije i zanimljivosti o: