Dobrodošli!

Ministarstvo turizma posebnu važnost pridaje održivom razvoju hrvatskog turizma, što je vidljivo iz brojnih dosadašnjih aktivnosti i programa na području cijele Hrvatske, uz osobito poštivanje i očuvanje resursa, kako prirodnih tako i kulturnih, te razvoja koji stvara dobrobit i blagostanje cjelokupnome društvu.

Tijekom međunarodne suradnje, Ministarstvo je surađivalo s mnogim organizacijama i udrugama koje svoju djelatnost vežu upravo uz održivi i odgovorni turizam, te smo uvidjeli potrebu za poboljšanjem informiranja hrvatske, posebno turističke, javnosti o temama iz ovog područja... više »

Dobrodošli!
Dobrodošli!
Dobrodošli!

2.10.2015 16:16:00
Etnografski muzej u Zagrebu i UNPAH zajedno promoviraju školski turizam

Zagrebački Etnografski muzej i Udruga nezavisnih putničkih agenata Hrvatske 1. listopada potpisali su sporazum o suradnji u svrhu poticanja zajedničkih projekata i jače promocije školskog turizma.


Više »

28.9.2015 16:00:00
„Kulturni, kreativni i urbani turizam u funkciji razvoja destinacija i destinacijskih menadžment–kompanija“

Edukacije UNPAH-a o urbanom, kreativnom, kulturnom i foto–turizmu održane su u Splitu i Dubrovniku.


Više »

Međunarodni kutak

Hrvatski je portal o održivome turizmu namijenjen prije svega zainteresiranim hrvatskim dionicima s namjerom informiranja o raznim aspektima održivoga i odgovornog turizma u našoj zemlji. Međutim, portal će ujedno predstavljati mjesto gdje je moguće pronaći informacije i zanimljivosti o: